به گزارش گروه بین الملل عصر قانون: به نقل از روزنامه دی ولت، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، امروز یکشنبه در بازدید از نیروهای فرانسوی در امارات متحده عربی اعلام کرد که پس از یک بررسی جامع و دقیق، تصمیم گرفته است که فرانسه را به یک ناو هواپیمابر جدید مجهز کند.
به گفته وی این ناو قرار است در سال ۲۰۳۸ وارد خدمت شود و جایگزین ناو هواپیمابر قدیمی شارل دوگل شود.
ماکرون گفت: ناو هواپیمابر جدید نمادی از قدرت ملت ما، قدرت صنعت ما، فناوری ما، قدرت در خدمت آزادی در دریاها و در دوران پرآشوب خواهد بود.
به گفته وی این ناو هواپیمابر جدید که با سوخت هستهای کار میکند، به طور قابل توجهی بزرگتر از ناو شارل دوگل با طول ۲۶۱ متر و وزن ۴۲۰۰۰ تن خواهد بود و طول ۳۱۰ متر و وزن نزدیک به ۸۰۰۰۰ تن خواهد داشت. این کشتی جدید ۲۰۰۰ خدمه و ظرفیت حمل ۳۰ جت جنگنده را خواهد داشت.
دفتر ریاست جمهوری فرانسه همچمین از تمایل ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، برای گفتگو با امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی خود، در مورد پایان دادن به جنگ در اوکراین استقبال کرد.
کاخ الیزه در پاریس اعلام کرد: این مسئله مایه خرسندی است که کرملین علناً با این گام موافقت کرده است.
دفتر ریاست جمهوری فرانسه افزود که در روزهای آینده در مورد بهترین رویکرد برای مذاکرات بحث خواهد کرد.
https://asrghanoon.ir/?p=141244
رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که پس از یک بررسی جامع و دقیق، تصمیم گرفته کشورش را به یک ناو هواپیمابر جدید مجهز کند.




نظرات