شیخ نعیم قاسم در سخنانی به مناسبت سالروز شهادت دبیران کل شهید حزبالله لبنان، گفت: فلسطین همچنان قطبنمای اصلی ماست و آزادسازی سرزمینمان هدف نهایی و تغییرناپذیر حزبالله باقی میماند.
وی تصریح کرد: ما بر تداوم این مسیر محمدی، علوی و راه امام خمینی (ره)، امام خامنهای و امام موسی صدر، که مسیر ولایت و جهاد است، با قدرت ایستادهایم.
شیخ نعیم قاسم: به ۳۴۰۰ شهید و ۱۴۶۰۰ مجروح «نبرد اولیالبأس» درود میفرستیم
دبیرکل حزبالله لبنان در ادامه به مقام بلند شهدای مقاومت اسلامی لبنان ادای احترام کرد و گفت: به ۳۴۰۰ شهید و ۱۴۶۰۰ مجروح از میان رزمندگان و مردم در «نبرد اولیالبأس» درود میفرستیم.
وی افزود: یاد و خاطره سردار شهید عباس نیلفروشان که به عنوان یاور، مشاور و فرمانده در کنار مقاومت حضور داشت، گرامی میداریم. درود ویژهای به «شهدای زنده» یعنی مجروحان حادثه انفجار پیجر میفرستیم و از مقاومت اسیران مظلوم و مردم حامی خانوادههای شهدا و اسرا قدردانی میکنیم.
https://asrghanoon.ir/?p=157190
دبیرکل حزبالله لبنان در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفیالدین، سخنرانی کرد.




نظرات